•  
  • O nama

  • Saznaj više o našem modelu poslovanja i upoznaj tim koji funkcioniše godinama.

  •  
   
  •  
  • Smanjite troškove poslovanja - XCHANGE proizvodi dostupni i na tržištu Srbije !‏

  • 01. Septembar 2015.

   Poštovani klijenti, 

        Svesni činjenice da u današnje vreme svaki trošak mora biti pažljivo odmeren, svojom novom proširenom ponudom proizvoda, DMB PROMET-a će Vam omogućiti dodatne uštede u poslovanju i zadržati kvalitet vaše usluge!

   Pored postojećeg DMB PROMET-a u 2015 godini vrši proširenje asortimana proizvoda i na reproizvedene laser toner kertridži  X-CHANGE

   Kao jedan od glavnih poslovnih ciljeva kompanije DMB PROMET-a je proširenje ponude i pružanje većeg izbora potrošnih materijala, a u tom cilju započeta je distribucija reproizvedenih laser toner kertridži brenda X-CHANGE na tržištu Srbije. 

   Svoj prodajni program DMB promet zasniva na ideji optimizacije troškova poslovanja i ponudi kvalitetnog proizvoda. X-CHANGE toneri koriste se u skoro svim modelima štampača svetski poznatih proizvođača, ova činjenica ukazuje da su kompatibilni i konkurentni originalnim proizvodima lidera u ovoj oblasti.

        X-CHANGE proizvodi nastaju kao rezultat  tehnološkog postupka u kom se koriste potrošene originalne toner kertridže, takozvane “virdžin” kertridže (virgin - engleski: netaknut, devica, prim.aut). U procesu reproizvodnje u njima se zamene svi potrošni delovi, kako bi novi toner-kertridži mogli da štampaju isti broj stranica kao OEM bez gubitka kvaliteta.

   Zahvaljujući tehničkoj i stručnoj podlozi firme, omogućili smo vam kupovinu kertridža koji u većini slučajeva nadmašuju kapacitete originala po znatno nižim cenama! 

   Za sva pitanja u vezi sa kupovinom naših proizvoda ili saradnje, možete se obratiti direktno telefonom prodajnom odeljenju ili putem e-mail adrese distributera u jednom od najbližih predstavništava!

   U nadi da ćete prepoznati pravu poslovnu priliku, ostajemo ​V​am na usluzi.

        Zbrinjavanje otpada je zakonom propisan postupak koji dodatno opterećuju budžet i povećava troškove poslovanja, ali i utiče na kvalitet i zdravlje naših najmilijih. Svesni toga pronašli smo rešenje koje Vam omogućava da kroz saradnju sa nama smanjite troškove poslovanja, poslujete u skladu sa zakonom i moralnim obavezama, te obezbedite zdraviju - čistiju okolinu.

        Svojim klijentima izmedju ostalog omogućavamo smanjenje troškova poslovanja i društveno odgovorno poslovanje, preuzimanje otpada i dalji postupak reciklaže laser toner kertridža. Naša kompanija je usaglasila svoje poslovanje sa novim odredbama u oblsti ekologije i pruža Vam mogućnost da koristite iste, te da prenesete sve prednosti koje proističu iz toga na Vas i Vaše klijente. 

   Poverenje, poštovanje i saradnja predstavljaju suštinu uspešnog partnerstva.​

  •