Preduzeće D.M.B. PROMET DOO osnovano je 1992. godine. Posle više od tri decenije poslovanja svrstali smo se u red najznačajnijih snadbevača našeg tržišta potrošnim materijalom za sve vrste tehničke biro-opreme i kancelarijskim materijalom.

  1. ASORTIMANNašim kupcima nudimo potrošne materijale i rezervne delove za opremu svetskih proizvođača kao što su: HP, Samsung, Canon, Epson, Panasonic, Lexmark, Ricoh, Xerox, Minolta, Oki, Kyocera, Riso...
  2. KVALITETSopstveni uvoz nam pruža mogućnost da našim kupcima ponudimo kvalitetne artikle kontrolisanog porekla i po najpovoljnijim cenama. Konstantnost lagera u našem magacinu pruža sigurnost i kontinuitet nabavke.
  3. ORGANIZACIJANaš tim je spreman da na maksimalno poslovan i prepoznatljivo ljubazan način ispuni sve Vaše zahteve I odgovori na sva Vaša pitanja iz domena naše delatnosti. Dostavna služba je ekspeditivna I tačna, a isporuke vrši na teritoriji Beograda. Od 2012. godine preduzeće D.M.B. PROMET DOO svoje poslovanje obavlja u skladu sa zahtevima međunarodnog standarda ISO 9001.
  4. STABILNOSTPoverenje nam je pružilo više od 400 krajnjih korisnika i 80 dilera. Među njima se nalaze brojne renomirane kuće raznih delatnosti, strane i domaće banke, strana predstavništva, javne ustanove, međunarodne organizacije, ambasade i dr.
  5. PARTNERSTVOD.M.B. PROMET DOO može postati Vaš partner i oslonac koji Vam omogućava kvalitetnije i brže obavljanje poslovnih aktivnosti i to po veoma povoljnim cenama uz profesionalnu uslugu.

Pozivamo Vas da nam se javite i da se uverite u povoljnost i kvalitet naše ponude.
Srdačan pozdrav,

dmb-potpis.png

dmb-banner-companys.png